Glatt besked!

Glad! Fick just ett telefonsamtal från vännen som fixar med min bil! Grejerna passade! Jag skulle t om få dem av honom! Mycket glädjande,hoppas att jag kommer att kunna återgälda det på något vis,men bra vänskap bygger ju på förtroende och ge och ta,så jag vet att det löser sej! Tänk att man kan känna sej så lätt i sinnet när saker och ting flyter på. Som han sa,jag känner ingen tjej som har egen kåk och tre bilar,fan du är ju rik! Kanske på sitt sätt är jag väl det,men stålarna är ju låsta för tillfället och det är väl tur på sätt och vis! Det är kraft i att försöka driva framåt med de enkla medel man har och det ger en jäkla massa styrka att veta att det kommer från en själv. Attkunna ta emot hjälp och ge det nära och  kära behöver,det är livet det!


Så här var läget vid hålet vid middagstid. Nu har jag hunnit en bit till,men fastnat på att jag inte får fram de resterande betonggrejerna. De ligger blockerade bakom massa buskar,en stor grushög och en Chrysler. Får klura på den,kanske de där buskarna kommer att jämnas med marken för jag har aldrig gillat dom anyway!



Skoningslöst tog jag gräsklipparen och mejade ner dessa växter. De stod helt enkelt i vägen!



Men dessa solstrålar finns i alla fallkvar,de hade vett om att placera sej utom räckhåll för mej när jag for fram som en tornado och röjde tidigare idag!

Pass på,vilken dag som helst så spricker de här älsklingarna upp,då ska ni få se på något vackert!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0