Trivsamt


Så här var det, Packade mina grejer och gav mig av till Västerås vid lunchtid i Lördags. Sammanstrålade med Jenny och Martin på Kalle på spången och åt lunchbaguette,drack en underbar latte och pratade och umgicks länge och väl. Sedan tog jag mig en givande shoppingrunda på city. Det blen två par jeans,ett par svarta och ett par vanliga blå. Underkläder och linnen,ett svart lite längre modell och ett svagt rosafärgad i spets. En svartmönstrad top med dragkedja hela vägen,en blandning av klänning tunika som var super snygg,ett nytt svart flätat bälte och så den här kavajen från HM. Dem kostade 199 kr och viker man upp slagen på ärmarna så kommer där fram fint blankt svart tyg. Användbar och snygg i snittet. Satt superbra.



Vid halvsex tiden på kvällen landade jag hemma hos Marie och tog en dusch och började fixa till mej. Vid åtta tiden rullade vi ner för backen med cyklarna till lägenheten där jag skulle sova. Där blev det fortsatt fix och Robban dök upp på väg hem till Stockholm och åt en pizza och snackade. Vi damer gick vidare till Harrys,och hängde med Kenneth. vi passade också på att kolla in nya stället Hattfabriken,som är alldeles nyöpnnat.


Kändes som ingen riktigt visste vilken åldersgrupp som skulle befinna sej här,kändes som många bara tittade in och spanade in läget,men visst ser det mysigt ut i alla fall!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0