Mysigt

Dagen idag var en bra dag! Först jobba mellan 7 och 16,sedan iväg på trevligheter. Jag,Mimmi och Eddie tog oss en tur till Surahammar för att umgås med far min. Vi köpte med oss glass,jordgubbar och både vit chokladsås och lakrits sås därtill.
Här är gubbarna sköljda och snoppade!
Just ja,frassekarameller hade vi också att strö över. Attans vad det var gott. Jag åt massor och ångrar det inte ett dugg just nu i alla fall!
Här är lakritssåsen. Vilken underbar text de fått till på framsidan. Det där med att hälla direkt i munnen på en lillebror stämmer ju utmärkt med hur det ändå brukar gå till när ingen mamma ser på...
Här sitter Bubblan. En gång i världen var det Mimmis katt men numera bor den hos hennes morfar. Bubblan trivs alldels utmärkt där och jag tror faktiskt att de båda har ett toppenbra utbyte av varandra!
Kattgodis är gott!
Här växer det underliga saker i träden! Kanske våran morfar vädrar sina städredskap eller vad vet jag...
Den här eken och en till som växer alldeles brevid är från när tjejerna var små och planterade ekollon på dagis. Deras morfar tog hand om de små plantorna som numer är två rejäla träd. Söt story faktiskt!
Herr och fru Mattson,min farmors föräldrar. Undrar vad de skulle tycka om internet om de visste? Mycket är annorlunda sen deras tid,men det var nog inte bättre förr. Hade det varit idag hade nog Augusta överlevt den förmodligen enkla operation hon genomgick och dog av redan när min farmor var barn! Ja jag undrar vilka de var egentligen dessa människor,skulle vara kul att veta mera!
Å detta är ju jag då som åker omkring både på vägarna och i cybervärlden! För säkert mer än ett år sen tog jag en liknande bild på mej själv i bilen. Då fick jag en sån underbart elak kommentar på den, som numera är ett stående skämt bland mina vänner.Lyckligtvis så har den kråkan slutat kraxa taskigheter,å det är ju bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0