Trädgården

När jag ändå tog ut komp idag så tänkte jag använda den tiden till nåt kreativt i trädgården,förutom att gjuta betong tänkte jag då. Har länge irriterat mej på att det inte blivit nåt av idén om en uteplats i kvällssolshörnan. Bara en ivrig uppstart i våras. Jag är så glad över att jag i alla fall fick hjälp med att få bort komposten som stod här tidigare. En mysig vårkväll var det kommer jag ihåg. Nu ser det i alla fall ut så här när jag kör igång!
Å den där stora jordhögen som blivit en grogrund för massa ogräs!
 
Efter några timmar av flyttande av stenar och betongblock. Jag har bestämt mej för att göra en gjutform. Tänker försöka gjuta plattan i tre delar,en del finns ju redan. Å jordhögen skall bort . Det finns massor av ställen som behöver fyllas. Bara att gräva och köra med skottis!
Så vips har jag en gjutform som jag fyllt med jord och sedan ett lager grus. Skulle det bli så att jag ändrar mej och lägger plattor istället är det bara att lägga ett lager sand och så köra. Så inget är ju ogjort i alla fall.
 
 
Flyttade några betongblock och ställde dem nedanför altantrappan och fixade om lite där bland blommorna.
Hokus pokus så är arbetsbordet med alla krukor borta också!  Visst blev det fint lilla smurfen!
Senare så tittade Robban över med lite tillbehör å så grillade vi lite på altan och umgicks en stund. Nu har jag plockat ihop allt i trädgården och sagt godnatt därute. Jobb i morgon,får se hur länge. En riktigt väl använd flextid idag tycker jag och min kropp som har fått jobba!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0