Lite hit och dit!

 
Igår visade jag en bild som jag tog från min morgonfikaplats i trädgården. Om man vrider på huvudet åt andra hållet när man sitter där så ser det ut så här!
Går man uppför trappen så står massa pelargoner på räcket som är på gång att slå ut i blom!
Efter fikat i morse blev det en tur med bilen! Umgicks och shoppade med Eddie och Mimmi. Jag hann också till banken för att aktivera mitt kort så jag äntligen kan handla på nätet direkt. Har beställt en silikonform via Ali Express i kina,så nu går jag i väntans tider för att se om jag lyckades med alla siffror och grejer. Lite lättare att handla i Sverige men det brukar ju funka för Mimmi så det måste väl gå! En sån form som nedan var det och den är ordentligt stor också! Kanske jag ska ta hem några extra och sälja vidare, för det är inte lätt att få tag på dessa till bra priser i Sverige och de är ju nästan omöjliga att slita ut också.
Detta shoppade jag till betongen idag i Västerås. Dessa grejer skall strax få jobba men först en powerwalk,för det var några dagar sen nu!
De gula plast grejerna är perfekta som hål för värmeljus. Synd nog är de bara engångs för de flesta går sönder när man ska ta loss dom ur gjutningen. Som tur är kostar de 10 kr för fem och då sitter det ett användbart ljus i varje också så det är övekomligt tycker jag! Annars är det ett krux och klurande att få tag på bra mallar om man designar egna grejer. Annat är det med den färdiga änglaformen. Bara att blanda massan och hälla i. Enklare kan det inte bli!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0