Hunnit massor

Oj vad mycket jag gjort sedan det senaste inlägget i lördagsmorse. Det är bara att radda upp det hela lite kort. Fixat med bilarna på gården,gjutit betong,varit på utflykter på roliga och fina ställen. Varit och umgåtts med tjejkompisarna i Västerås vilket inkluderade en myskväll och en eftermiddag på Kalle på spången. Jobbat i trädgården med mysigt sällskap och sedan hunnit jobba idag. Gjutit ännu mera betong och grävt ur jord på framsidan av husetför att strax kunna lägga plattor. Å det var bara i stora drag.

Underbar årstid detta,det finns så mycket tid att spendera utomhus. På tal om utomhus så kan man säga att i det här huset är utomhus inomhus. Bilder tagna i lördagseftermiddag.





Helt osannolikt. Kakelugnen står på våning två. Hela golvet har rasat ner och finns inte mer. Men kakelugnen står eller hänger kvar i hörnet.



Den här kakelugnen står på nedre botten och här är golvet också inrasat. Jag vet att detta hus har varit tomt under många många år. Nu är det nära undergången för hela härligheten. Men oh så vackert det engång har varit. Och stort också!


Här är stora entrén badande i soldis.



Ett uthus på tomten. Ja vad ska man säga,underbart med ödehus men synd att det får förfalla.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0