Dagen i lite bilder

Hur många olika ställen har vi inte hunnit med att shoppa på idag på vår lediga dag! Och inte bara shoppat har vi gjort. Uträttat  olika typer av ärenden,och suttit på spången och njutit av deras goda räksallad! Varit och handlat skosnören och en sjal med bruna inslag till min nya Puma jacka. Detta gjordes på New yorker. Jonas fick med sig massa porslin från Myrorna medan vi ändå var i Västerås centrum. Sedan vidare till Bäckby och butiken Cyrus livs där jag bl a köpte kryddor som inte hittas på andra vanliga butiker. Som synes så har vi också varit på IKEA och både fikat och shoppat. Tur att man har sällskap av en man som kan shoppa längre än de flesta kvinnor. Det blev en timme på Dollarstore också men där köpte inte jag något.
Clipsen från Biltema på bilden ovan den här, ska användas att fästa ljusslingan bättre runt altan. Den är så lattjo för man kan ställa om den i så många olika lägen.Blink blink!
Dessa skor köpte jag igår. Jättesköna båda paren.
Å här är sötisarna som jag beställt hem direkt från Kina.
En brun jacka också från Pumas outlet i Barkarby. Jag valde till sist den bruna färgen fast jag funderade länge över den blå. Men den blå nyansen passade inte mina färger men den är fin att titta på.
Så ser den blå ut,jag tycker den är jättesnygg,men tyvärr så passade den inte mej! I alla fall så var priset bra, 450 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0