Fotoprommenad igen!

Titta vad jag fått av en bussig granne. En hög till med raka stenar ligger på andra sidan huset. Härligt med så trevliga och givmilda människor. Tack käre granne!
 
Under eftermiddagen fick jag besök av min bror Pelle som har en kamera i typ samma klass som min. Vi gick på fotovända i drömparken,det är ju ett tacksamt ställe att ta med sig folk till oberoende av årstid. Vi fotade båda två med olika objektiv och testade olika inställningar och program.
Säg emot mej om du vill.men är inte detta underbart vackert? Denna växt tar jag in varje kväll från trappen,jag har tänkt mej att försöka övervintra den,det ska visst vara möjligt sägs det!
Mina japanska lyktor. Denna planta har jag fått av en mycket god vän, detta är inte den enda växt jag plockat från Britts trädgård, tack kära vännen för allt jag fått grävt upp hos dej!
Lite sol hann vi med att få också på vår prommenad. I det här läget började det bli kallt om fingrarna och vi drog oss mot café magnifik för lite kaffe och snickerskaka. Massa fotosnack blev det också, vi fortsätter resan i den digitala fotovärlden en annan gång. Mycket trevligt var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0