Matfrossa

Tabbouleh,det var kvällens favorit bland alla maträtterna på våran frossakväll!. Alltså hur mycket mat det blev! Jag kan inte ens namnge alla goda maträtter som jag provat. Och då hoppade jag över allt med kött i förstås! Lxpudding,sill gravad lax,fonska rotsakslådor,glasnudelsallad, olika typer av piroger, ägghalvor hummus, för att inte tala om alla goda efterrätter eller smörgåstårtan med räkor. Kaffe,glögg, bål och cocacola. Ja det var en matfrossa av stora mått! Tillslut när vi inte orkade äta mer fixade alla matlådor till imorgon. Det har aldrig varit sånt sökande efter plastlådor på jobbet som då! En fantastiskt trevlig kväll med supertrevliga människor  därtill. Delar av gänget jobbade dessutom mellan tuggorna och tog hand om våra kunder. Bra gjort och tack alla!
Tabbouleh är en sallad med persilja som grund. Den här var gjord på det rätta viset,de flesta recept man läser på nätet utgår ifrån bulgur och med en mindre mängd persilja. Här är det tvärtom,persilja i mängder utgör basen sedan är det tomatbitar,olivolja vitlök och citrin som blandas i propotioner som bara dom som kommer från libanon kan! Åh vad gott! I min matlåda till imorgon lunch ligger nu laxpudding,ägghalvor massor av tabbouleh och så nåt mer som jag inte kommer ihåg!Nu ska jag släcka törsten med en kall efter allt gott som jag ätit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0