Skodan blir lagad!

Så gick det till när Skodan blev hel igen
Här har bakhjulet kommit bort och man kan tydligt se felet. Där typ vid Uffes tumme har det som skall hålla uppe fjädern rostat av. Då kommer fjädern för långt ner och det är därför den hängt ner med höger bakända ordentligt tungt!
Så ja där är stötdämparen borttagen utan problem. Det gick hur lätt som helst. I det här momentet hade man kunnat vänta sig svårigheter med fastrostade skruvar på en gammal bil,men så var inte fallet.
 
Nytt möter gammalt. Nu ska det bara flyttas över lite grejer till den nya stötdämparen från den gamla och så ska den sättas på plats igen. Här går det undan värre med skruvandet.
 
Sådärja! Nu var den på plats igen. Inge mera häng utan en snygg rumpa i normalhöjd på Lillskodan igen!
I effektiv arbetstid tog det nog bara en 20 minuter att göra jobbet. I praktiken med diverse runtomarbete tog det lite längre tid såklart. Under tiden passade jag på att fota i gRget. Där finns ju massor med grejer att spana på genom en kamera lins. När arbetet var klart passade vi på att äta helgbuffé på wok & go i Västerås alla fyra,jag,Eddie Uffe och Lillan! Vi passade även på att göra som många andra,en liten runda på Biltema när vi ändå var i farten!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0