Förvaringsutrymme.

Egentligen tycker jag att jag har ordnat med mycket förvaringsutrymme i mitt sovrum för mina kläder och tillbehör. Kanske det beror på hur jag organiserade det hela under tiden för renoveringen när allt var huller om buller. Sen har jag inte brytt mej om att göra det från början utan bara fyllt på. Nu tänkte jag börja. I källaren förvarar vi sommarkläder i vaccumpåsar. Så måste det bli eftersom vi valt att inte ha några garderober eller annan klädförvaring i Eddies rum. Han har allt sitt i sin Walk in closet. Det var ju det första vi ordnade till. Rev bort ett städskåp som fanns i kombination med ett litet förråd i lägenheten. Så där ryms allt han behöver.
Här har jag börjat riva ur grejer som skall gås igenom. Bra att lägga det på sängen så det blir gjort. För jag tänker sova där ikväll.
Ena delen av garderobsväggen. I min planering ingår att såsmåningom riva bort alltihopa och göra nya garderober med skjutdörrar och inga överskåp. Såklart ska de inte heller vara vita då sovrummet i övrigt är svart och grått.
Här är nästa del.
En hög byrå bakom dörren. Där har jag typ underkläder och strumpor och andra smågrejer. På andra sidan dörren en dubbelbyrå. Sex stora lådor.
Under min säng finns jättesmart förvaring. På ena sidan alla Jeans i två stora lådor.
Å på andra sidan en del sommarskor och annat. Nu gäller det att organisera rätt. egentligen vill jag hänga alla plagg. Men det vet jag är omöjligt i dagsläget. Får vara noggrann och försiktig när jag plockar i byrålådorna.Hatar skrynkliga kläder. Det är ganska rörigt i mina överskåp också. Två av dem används som linneskåp för dukar, gardiner och sängkläder. Ett för väskor. Och det stora dubbla för sånt som inte passar någon annanstans ännu. Det här blir en utmaning gott folk!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0