Eddies 17 årsdag!

Här är dagens födelsedagsbarn strax innan kalaset drar igång.När han vaknade i morse och jag var på jobbet hade jag lagt fram två presenter till honom.Det ena var en morgonrock och det andra ett rejält cykellås.Morgonrocken förstod han men varför ett cykellås? Såklart hade vi alla skramlat till en ny cykel men den levererades tillsammans med gästerna nu ikväll. Då kom ju cykellåset väl till pass.
Här håller vi på och dukar och ställer fram alla godheter. Åtta stycken blir vi!
 
Då så nu är det fullfart på Polstjärnegatan, Åh vilken god tårta,jag har nyss svalt sista biten tillsammans med ett glas vitt vin! Delikat!
Där på sängen ligger Eddies nya morgonrock. Det som sker här är att Uffe borrar upp hållaren till Eddies tv på väggen i hans rum. Till sist ordnade det sig med borr också. Hela 12 mm behövdes och den modifierades lite för att passa i en vanlig slagborrmaskin. Ja vi har haft en mycket trevlig kalaskväll tillsammans, och snart är det dags igen. I mars och april är det födelsedagar på löpande band här. Det är bra det så vi får träffas tillsammans. Tacka alla som var med, Det var jättemysigt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0